Registrering

Tiden hadde løpt ut fra den gamle platformen. Den krevde Flash, en teknologi som hadde sine glansdager mange år siden. Utviklingen av selve chatten hadde også stoppet opp noen år siden og Nettsnakk humpet og gikk på overtid. Tiden var moden for en bedre og mer moderne platform.

Spamming og flooding er dessverre noe vi må forholde oss til. Det finnes folk der ute som ikke klarer å oppføre seg pent. For så skåne vaktene og øke kvaliteten på chatten har vi inført registrering for å stoppe spamming.

Nei, det må du ikke. Alt vi spør om er e-post adresse. Vi anbefaller også at du tenker deg om 2 ganger, før du oppgir ditt tel.nr på chatten, forteller hva du heter eller hvor du bor.

Ja, det kan du. Ved registrering spør vi kun om e-post adresse. Det kan du opprette mange steder uten å oppgi hvem du er.

Formålet med registrering er å stoppe spamming. Når noen ikke følger våre regler, så vil vi kunne blokkere denne brukeren. Han kan gjerne opprette en bruker til, men da må han ha ny e-post adresse. På den måten flytter vi problemet med spamming over på de som tillater useriøse registreringer. Blir det et problem, så kan vi også muligheten for å nekte å registreringer fra en eller flere useriøse e-post tilbydere.

Sjekk mappen Søppelpost.