1. Vanlig folkeskikk gjelder.
  2. Trakassering av andre brukere er forbudt.
  3. Snakks operatører fjerner nick/profiler som fremstår som pornografiske, har seksuelle hentydninger, er umoralske, rasistiske, ærekrenkende eller injurierende.
  4. Vi godtar ikke brudd på norsk lov, eller oppfordring til brudd på loven. Snakk skal heller ikke brukes til å markedsføre kommersielle tjenester, pyramidespill og lignende. Brudd på reglene kan bli politianmeldt. Det er ikke tillatt å reklamere for andre chatter.
  5. Nettsnakk.no skal ikke brukes til å tilby/etterspørre seksuelle tjenester eller omgang av slik art. Nick/profiler som kan tolkes slik vil bli fjernet.
  6. Dette er møtested for mange ulike mennesker. Ha respekt for at folk kan ha en annen politisk, religiøs eller kulturell bakgrunn enn deg selv.
  7. Tenk deg godt om før du gir fra deg personlig informasjon. Det lønner seg å vente til dere blir bedre kjent. Ta vare på deg selv, operatørene er ikke ansvarlige for dine valg. Det er ikke tillatt å gi ut tlf nummer, adresser eller e-mail adresser på fellesen.
  8. Bruk store og små bokstaver og riktig tegnsetting. Bruk spesialtegn for å utheve ord i stedet for STORE bokstaver. F.eks.: «Det *var* ikke det jeg mente» eller «Du /kan/ gjøre det på den måten», eller «_veldig_ morsomt». Unngå spamming (posting av samme innlegg flere ganger). Ikke gjenta en linje mange ganger («flooding»).
  9. Det er 18-årsgrense for chatterommene 30+, 40+, 50+ og 60+. Og øvre aldersgrense på 20- er 25 år.
  10. Den viktigste regelen er: Ha det gøy, ikke plag andre!